Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

STANOVI ZA DOBRE RADNIKE

3.760

Osnivač i dugogodišnji vlasnik firme „Ingrap omni“ svoje dobre radnike  nagrađuje stanovima a pomaže im i izgradnju kuća. U poslednjih desetak  godina 23 radnika dobila su besplatne stanove.

Ugovorne obaveze na gradilištima širom Srbije firma ispunjava znatno  pre zadatog roka.

Bio je podstanar, a od pre neki dan, u širem centru Valjeva vlasnik je  dvosobnog stana. Mašinbravar Vojislav Anđelković u Valjevo je sa  suprugom došao iz Raške. Posle 14 godina, ovaj vredni terenski radnik  građevinskog preduzeća „Ingrap omni“ postao je poslovođa na gradilištu i  nagrađen je novim stanom.

-Dajem svoj jedan određen maksimum. To je moj poslodavac primetio i  ocenio moj rad i dodelio mi ovaj stan, poklon. U budućnosti ću dati još  veći doprinos da ova firma još bolje radi i da još bude usrećenih ljudi  kao što sam ja, naglašava mašinbravar i poslovođa na gradilištu Vojislav  Anđelković.

Vojislav je samo jedan od 23 radnika „Ingrap omnija“ koji su poslednjih  nekoliko godina nagrađeni stanovima. Zaposlenima se pomaže i izgradnja  kuća.

-Opredeljuje me njihova velika borba na terenu, veliki rad kojim oni  doprinose. A da bi opstali na tržištu i da bi opstali kao preduzeće,  moramo imati pored zarade i druge metode stimulacije za njih. Ja sam se  opredelio za dodelu stanova, objašnjava Teodosije Krstić, osnivač i  dugogodišnji vlasnik firme.

„Ingrap omni“ zapošljava 160 radnika. Ove godine najveći posao ima na  obnovi pruga u Vojvodini. Podizvođač je „RŽD Internešenel-a“. Očekuje da  će ponovo iznenaditi ruske železnice obavljenim važnim radovima  znatno  pre ugovorenog roka. U tome je računica za vredne stimulacije radnicima.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.