Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

ODBOJKAŠKA GROZNICA TRESE LAJKOVČANE

Devojke Železnicara žele pobedu u finalu Kupa Srbije

8.206

U Lajkovcu je sve spremno za dvostruko finale Kupa Srbije u odbojci koje se igra u subotu. Odbojkašice Železnicara sastaju se sa Crvenom zvezdom. I odbojkaši Zvezde su u finalu. Igraće sa Novim Pazarom.

Devojke iz Lajkovca pokušaće da pred svojom publikom ostvare najveći uspeh u istoriji kluba. Da u finalu Kupa Srbije postignu pobedu protiv Crvene zvezde. Vredno treniraju i spremaju posebnu taktiku za velikog protivnika.

– Spremni smo za veliko finale koje smo dugo sanjale.
To je veliki dan za nas. Za naš tim, za naš Lajkovac. Daćemo sve od sebe da osvojimo trofej- obećava Ivana Lazarević, kapiten Železničara.

Ivana Lazarević, kapiten Železničara

-Mislim da je ova generacija, koja sedam meseci živi kao nova, mnogo toga dobrog uradila. Za nas je finale Kupa kao poslednja utakmica i nizu svega dobroga, sigurno veliki motiv. Toliko finala sam videla u životu i svi imaju pravo da kažu, zašto da ne- naglašava Svetlana Ilić, trener Železničara.

Svetlana Ilić, trener Železničara

Odbojkaška groznica već se oseća u Lajkovcu. Železnička varoš živi za dvostruko finale.

-Zahvaljujući velikom uspehu odbojkaškog kluba Železničar, Lajkovac je uspeo da dobije organizaciju finala Kupa za odbojkaše i odbojkašice. Karakteristično je to da se prvi put u jednom danu i u istom gradu organizuje i jedno i drugo finale. Nama je velika čast da budemo nadam se uzorni domaćini. Siguran sam da će sve proteći u najboljem redu- poručuje Bojan Bogdanović, predsednik Sportskog saveza Lajkovca.

Bojan Bogdanović, predsednik Sportskog saveza Lajkovca

U lajkovačkoj hali sportova koja će biti prepuna ljubitelja odbojke, muško finale u subotu počinje u 16 a žensko u 19 časova.
Radio-televizija Srbije direktno će prenositi oba meča.

LA.R.

Komentari su zatvoreni