Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

DAVOR ŠTEFANEK: KOŠARKAŠI METALCA SU IKONA VALJEVA

2.652

Valjevo je 110. grad koji za samo 15 meseci svog mandata, posećuje prvi  čovek Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, olimpijski i svetski  šampion u rvanju.

Posle sagledavanja sportske slike grada uverio se da postoji dobar  igrački potencijal i da pojedinim klubovima treba više para za  takmičarsku sezonu i za rad sa talentima.

-Cilj mi je da se upoznam sa svim ljudima, da uđem u problematiku i da  pomognem da se problemi brže rešavaju, kaže Štefanek.

U valjevskoj hali sportova posetio je trening rukometašica Metalca koje  imaju stabilne izvore finansiranja. Košarkaši Metalca nisu te sreće ali se Štefanek založio za  prevazilaženje nastalih teškoća.

-Gradonačelnik i Gradsko veće treba da pomognu da se obezbede  finansijska sredstva za Košarkaški klub Metalac koji je ikona Valjeva,  ocenjuje Štefanek.

Put do olimpijskog i svetskog zlata, Davor Štefanek najtrofejniji naš  rvač, predočio je radoznalim valjevskim sportistima na tribini koju su  organizovali Grad Valjevo, Sportski savez i Rvački klub Mladost.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.