Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

SVI KUPUJU KAMEN „IVA AGRAR-A“

4.085

Jedna od najuspešnijih firmi u regionu je lajkovačka „Iva agrar“, srpski lider u proizvodnji građevinskog kamena i kamenih agregata. U prošloj godini oborila je sve rekorde u proizvodnji milion i sedamstotina hiljada tona kamena i kamenih agregata. Sve količine unapred su prodate a najsavremenije mašine u kamenolomu radile su od jutra do mraka da bi se udovoljilo potrebama kupaca. Preradu kamena obavlja u dva kamenoloma na području lajkovačke opštine, Stepanju i Bajevcu kao i u Osečenici, na teritoriji Mionice.

 

– Agregati „Iva agrar-a“ ugrađeni su na autoputu „Miloš Veliki“, na izmeštenoj deonici Ibarske magistrale, na aerodromskoj pisti „Surčin“, kao i za potrebe „Beograd-a na vodi“ i gasovoda „Turski tok“. Najveći kupci bili su: Beograd put, Milenijum tim, Golf šped, PZP Valjevo, Štrabag, Šumadija put, Gemaks i preduzece Jagodić. Ukupno je 300 aktivnih i preko hiljadu povremenih kupaca lajkovačkog i mioničkog kamena, potvrđuje direktor i vlasnik firme Živorad Lazarević.

Kamen je za „Ivu agrar“ uvek glavni brend, iskra novog života i logika razvoja. Toplih crvenkastih, sivih ili plavkastih boja, iz njenih kamenoloma, on je nezaobilazan u putnoj privredi Srbije. Trend velikog obima proizvodnje i velike potražnje, nastavljen je i prva dva meseca ove godine, pa su očekivanja da ce uz proslavu 25 godina rada firme biti postignuti novi rekordi u poslovanju „Iva agrar-a“.

S.L.

 

 

 

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.