Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

ФИМАС ОПРЕМА ВАЉЕВСКЕ УГОСТИТЕЉЕ

648

Београдска фирма Фимас, специјализована за опремање угоститељских, туристичких и трговинских објеката, препознатљива је и на простору Ваљевског краја. Има добре партнерске односе са ваљевским привредницима који су у Фимасу препознали поузданог произвођача и дистрибутера угоститељске опреме водећих светских брендова.

Предузеће Фимас д.о.о. је основано пре тридесет година.

-Почели смо као мала породична фирма са троје запослених. Све време растемо и развијамо пословање, учимо и примењујемо стечена знања, ослушкујемо потребе тржишта и уносимо иновације. Резултат свега тога је да смо израсли у апсолутног лидера на тржишту угоститељске опреме, каже Дејан Ристић, директор Фимаса.

После 30 година Фимас је производно-продајна фирма која броји 55 запослених. Пословање је проширила и ван граница Србије извозећи производе на подручје Европске уније, у Хрватску, Босну и Херцеговину, Црну Гору и Македонију.

Фимас је  2005. године покренуо производњу неутралне кухињске опреме  и од самог старта се определио да клијентима  понуди квалитетне производе. Користећи најквалитетније сировине, а радећи по италијанској технологији, купцима нуди`опремање свих угоститељских објеката у складу са HАCCP системом. Покретањем производње дрвеног плочастог намештаја и металног кухињског посуђа у Фимасу су заокружили понуду свега што је потребно једном хотелу, ресторану, пекари, месари, кафе бару.

-Компаративну предност и лидерску позицију смо остварили веома широким асортиманом од преко 5000 производа, продајом робе са лагера и најкраћим роковима испоруке као и развијеном сервисном службом и пост-продајном бригом о својим клијентима, наглашава Ристић.

У седишту фирме у Београду налази се и велики изложбени showroom на 400 метара квадратних, производна хала  и велики магацински простор. Стручни тим Фимаса спреман је да саветима и срдачном услугом купцима омогући најбоље услове за фунционисање  њихових угоститељских објеката.

Основни мото фирме је да имају све што је потребно за комплетно опремање угоститељских објеката.

ЛА.Р.

Фотографије: документација Фимаса

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.