Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

NAGRAĐEN ZELENI ZAVIČAJ LESKOVICA

1.193

Pejzaž iz Leskovica Vesne Šikić iz Valjeva najlepša je turistička fotografija Valjevskog kraja na konkursu „Zeleni zavičaj“ koji je raspisala Turistička organizacija Valjevo i Klub Ars Nova.

Drugonagrađena je fotografija sela Mijači, koju je zabeležio Sreten Pantelić. Treća nagrada pripala je Milanu Markoviću za fotografiju sela Košlje.

-Pristigao nam je veliki broj lepih i dobrih fotografija pa žiriju nije bilo lako da izabere tri najbolje. One će krasiti kataloge, promotivni materijal Turističke organizacije Valjevo i biće deo izložbe koju ćemo oranizovati sa Klubom Ars Nova. Svake godine povećava se broj učesnika na konkursu i sve je više divnih turističkoh fotografija našeg kraja- kaže Ana Marković, direktorka Turističke organizacije Valjevo.

Saradnja valjevske  Turističke organizacije i Kluba Ars Nova traje nekoliko godina. Pokazala je da dobra ideja inspiriše sve veći broj ljubitelja fotografije, prirode i zavičaja da učestvuju na ovom lepom konkursu i na taj način doprinose promociji Valjevskog kraja.

S.L.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.