Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

KOMANDIR MIKA GLUMI ZA FUDBALERE

2.060

Sve se u Ubu moglo očekivati ali da će policijski komandir i načelnik Mika Pantelić postati glumac malo je ko verovao. A to se desilo.

U dva televizijska serijala snimana u Ubu on je najpre bio statista a onda odigrao i tri uloge.  U „Kamiondžijama“ i „Braniocu“ je glumio ni manje ni više nego policajca, doduše iz dva ranija perioda: 1977. i 1959. godine. U seriji „Branilac“ bio je i ubedljiv član  sudskog veća.

-U Pambukovici su snimali „Kamiondžije“ i tražili su statiste. Ja sam predsednik Fudbalskog kluba Pambukovica, člana Međuopštinske lige a Željko Balinovac je trener. Prijavili smo se sa još nekoliko fudbalera, da bi zaradili koji dinar za klub. Posle su mi ponudili i druge uloge. Očigledno je da su me zapazili i da sam ostavio dobar utisak. Dali su mi i igranu ulogu. I taj dobijeni novac za glumu, rekao sam producentima da uplate na račun FK „Pambukovica, priča Mika Pantelić, poznati ubski penzioner.

Učešće u serijama donele su mu novu popularnost. Javljaju mu se poznanici sa svih strana. Hvale ga i raspituju se za njegove nove uloge.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.