Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

SVI GOSTI HOTELA“VRUJCI“ POD STALNOM TERAPIJOM

4.884

Hotel „Vrujci“ i prema najnovijim podacima jedan od najposećenijih u Srbiji. Stalna briga o svakom gostu i podizanje novoa usluga, doprinose tome a uspešnom poslovanju u prošloj godini doprineli otvoreni bazeni koji su gotovo svakodnevno bili puni kupača.

Kada toplo vreme potraje a kiše bude tek po neki dan kao što je to bio  slučaj prošlog leta, onda u Banji Vruci turističku sezonu ocenjuju veoma  uspešnom. Hotel „Vrujci“ nosilac turističkog razvoja mioničke opštine  prethodne godine imao je 40.000 noćenja a na bazenima je bilo dvostruko  više kupača. Sezona kakva se može poželeti i ovog leta.

-Izmedju zimske i letnje sezone kao što je slučaj ovih dana, gostiju je  manje ali je standardno interesovanje za programe našeg Velnes centra.

Sve bazene smo renovirali, adaptirali jedan broj soba i apartmana tako  da ovog proleća nećemo imati sličnih radova. Značilo bi nam sredjivanje  banje u infrastrukturnom smislu jer je onda utisak gostiju o Vrujcima  potpuniji, kaže Milijan Vasić, direktor hotela „Vrujci“ i jedan od  najuspešnijih turističkih radnika u Srbiji.

Milijan Vasić, direktor hotela „Vrujci“

Velnes centar u hotelu radi svakodnevno. Zdravstveni program je pod  kontrolom lekara specijaliste a relaks je na raspolaganju svim gostima.

Postoje razne mogućnosti korišćenja terapija. Nude višednevne i vikend  aranžmane, na koje uglavnom Beogradjani sve češće svraćaju.

-Našim gostima su na raspolaganju razne vrste masaža uz mogućnost  korišćenja blata, tretmani lica gde je najveće interesovanje za melem  „Suvoborske vile“ kao i zatvoren bazen za dodatnu relaksaciju uz  upotrebu saune i djakuzija. Naše blato se uzima sa izvorskog mesta pa je  nekoliko hiljada puta u njemu veća koncentracija minerala, ističe Milica  Popović, rukovodilac Velnes centra.

Milica Popović, rukovodilac Velnes centra

 

U hotelu je svuda lekovita termalna voda tako da su pod terapijom i oni  gosti koji ne koriste bazen i velnes usluge. Voda izvire sa dubine od

500 metara i specifična je po bogatstvu selena. Voda i blato pomažu u  lečenju reumatskih oboljenja, tegoba kičmenog stuba, snižavaju krvni  pritisak a pozitvno deluju i na kožne promene.

 

Slobodnih mesta ima a sve do juna pun pansion u hotelu „Vrujci“ je 2500  dinara sa boravišnom taksom i korišćenjem zatvorenog bazena.

Ono sto je posebno važno, hotel se dobro greje, štaviše u restoranu  svakodnevno drva gore u kaminu a na meniju su domaći specijaliteti i  pića uglavnom iz Valjevskog kraja.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.