Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

„KRUŠIK“ JAK I ODGOVORAN

1.999

Ako se stvarno po jutru dan poznaje onda bi ova godina trebalo da bude radosnija i uspešnija za Valjevce. „Krušik“ je donacijom od milion dinara Valjevskoj bolnici, pokazao duštvenu odgovornost ali i dao dobar odgovor na pitanje kako finansijski stoji posle izuzetno teške poslovne godine. To je važna vest koja raduje i  nagoveštava bolje dane i novu atmosferu u gradu na Kolubari.

U cilju suzbijanja epidemije koronavirusa, generalni direktor Holding kompanije „Krušik“ Vladan Lukić, bio je mišljenja  da „Krušik“ može i treba da finansijski pomogne zalaganja medicinara u borbi sa epidemijom. Tako je „Krušik“ donirao milion dinara Valjevskoj bolnici. Sigurno je da će ova  značajna sredstva biti podstrek svim medicinarima da istraju u stalnoj borbi sa koronavirusom.

Novčana pomoć biće raspoređena za nabavku nove opreme i drugih sredstava u Valjevskoj bolnici. Od početka epidemije bolnica je prerasporedila svoje kadrovske i tehničke kapacitete pa je zbrinjavala i kovid  pacijenate.

Uprava i zaposleni u Valjevskoj bolnici izrazili su veliku zahvalnost generalnom direktoru Vladanu Lukiću i kompaniji „Krušik“ na izvanrednom gestu društvene odgovornosti i velikoj donaciji koja je važan podsticaj u radu i borbi medicinara protiv koronavirusa.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.