Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

IZVRSNOST U „INGRAP-OMNIJU“

2.000

Kompanija „Ingrap- Omni“ postigla je izvanredne rezultate na takmičenju za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ u ovoj godini i osvojila nagradu „Šampion izvrsnosti“.

Uspeh kompanije je utoliko veći, jer je istovremeno i njen vlasnik Teodosije Krstić poneo specijalno priznanje „Lider poslovne izvrsnosti“.

Oskar kvaliteta, nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost, dodeljuje se profitnim i neprofitnim  organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na unapređenju i razvoju kvaliteta u Srbiji.

Oskar kvaliteta predstavlja snažni motivcioni faktor na putu ka poslovnoj izvrsnosti organizacija i podsticaj razvoju ukupne klime za unapređenje kvaliteta u našoj zemlji, a dodeljuje se uz podršku privrednih asocijacija i naučnih institucija, koje su u okviru svojih aktivnosti zadužene za praćenje i podsticaj unapređenju kvaliteta.

Nagradu „Oskar kvaliteta“ dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvsnost, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Ministarstvom privrede republike Srbije.

– Ponosan sam na sve zaposlene, na radnike i menadžment „Ingrap-Omnija“, koji su nesebično doprineli da postanemo jedna od najboljih građevinskih kompanija u Srbiji. Naša bruto dobit i prošle i prethodne godine je četiri i po puta porasla u odnosu na 2018. Za 28 godina postojanja kompanija nikada nije bila u blokadi niti je kasnila u izmirenju svojih obaveza prema bankama. Najveće radove, koji su od izuzetnog državnog značaja, izveli smo na rekonstrukciji pruga u Sopotu, Velikoj Plani i Vranjskoj Banji a trenutno, u saradnji sa RŽD  internacional iz Moskve, izvodimo radove na brzoj pruzi Inđija- Novi Sad- državna granica. Posedujemo integrisani sistem menadžmenta- sertifikovane standarde za kvalitet, životnu sredinu, bezbednost i zdravlje na radu, kontinuitet poslovanja i društvenu odgovornost, naglašava Teodosije Krstić, stoprocentni vlasnik „Ingrap-Omnija“.

Kompanija „Ingrap-Omni“ osnovana je  1993. godine u Valjevu. Danas je to porodična kompanija sa sedištem u Beogradu i zapošljava 182 radnika. Osnovna delatnost je izgradnja i rekonstrukcija stambenih zgrada, puteva, ulica, mostova, železničkih pruga i industrijskih objekata. Proizvode i beton i betonsku galanteriju, asfalt, razne vrste frakcija i drobljenih agregata a trguju na malo gorivom na benzinskim stanicama. U Valjevu, kompanija ima ogranak „Ingrap“.  I firma i njen vlasnik Teodosije Krstić i u prethodnim godinama dobitnici su brojnih visokih priznanja i nagrada.

LA.R.

 

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.