Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

UB NA UDARNIM STRANAMA SRPSKIH MEDIJA

974

Pune tri godine zahvaljujući snimanjima tv serija i filmova na svom terenu, Ub je na udarnim stranama elektronskih i štampanih medija u Srbiji. Najviše pažnje privukla je serija „Kamionžije“ koja se tri sezone snimala u Ubu. Pisali su mediji o snimanju serije, predstavljali grad i tamnavska sela ali i prenosili utiske sa terena glavnih glumaca Tihomira Stanića i Nenada Jezdića. Većina tekstova u samim naslovima imala je ime Uba, što je još jedan doprinos promociji grada koji postaje poznat po ubrzanom i modernom razvoju.

Portal „Kolubarske“ 31.maja 2020.godine u naslovu beleži da je „UB SRCE SERIJE KAMIONŽIJE “ a dve godine kasnije, 30. novembra naglašava da je „UB I DALJE ODREDIŠTE KAMIONDŽIJA“.

TV Novosti su 29. avgusta 2021. toplu priču o drugarstvu Žiće i Baje prenele posle druženja „SA EKIPOM TV SERIJE KAMIONDŽIJE KOJA SE SNIMA NA UBU“.

RTV Sity će 31. maja 2020. godine obavestiti gledaoce da je „POČELO SNIMANJE  KAMIONDŽIJA U UBU“.

Portal „LAgrande“ 18. decembra prošle godine primetiće u naslovu svog teksta da su „KAMIONDŽIJE NASTANILE UB“.

Patak online 29. decembra 2020. godine preneće informaciju da je prethodne večeri početak serije gledalo 2 miliona gledalaca na RTS-u „ČIJI SU KADROVI SNIMLJENI NA UBU“.

Blic 25. januara 2021. godine objaviće razgovor sa Tikom Stanićem koji će pričati o kćerkama, „NENADU JEZDIĆU I HAOSU NA SNIMANJU U UBU“.

Pored pominjanja Uba u samim naslovima priča sa snimanja „Kamiondžija“ i drugi, gotovi svi mediji u Srbiji, u svojim tekstovima isticali su Ub kao dobrog domaćina filmskoj ekipi čuvene serije. Naročitu gledanost imale su reportaže objavljivane na RTS-u, i to u glavnim dnevnicima.

S.L.

 

 

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.