Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

FUDBALER I GLUMAC

1.270

Mnogo lakše od fudbalera postao je glumac. Tihomir Stanić i Nenad Jezdić reći će- „odličan glumac“. Oprobali su se zajedno u jednoj od serija „Kamiondžije“ snimanoj u Ubu.

U pitanju je jedan od najboljih srpskih fudbalera Nemanja Matić, poreklom iz Vrela kod Uba. On u nekoliko snimljenih scena, u rodnom gradu, glumi samog sebe.

-Čast je biti na sceni sa ovakvim ljudima i glumcima. Nadam se da nisam pokvario seriju, izjavio je tada as Mančester junajteda.

Mnogi će reći, da nije bilo snimanja serije u Ubu, pitanje je da li bi ikad Nemanja bio glumac? A prevariće se. Pre toga, Nemanja Matić glumio je u spotu o „Valjevskom pivu“, snimanom i u Ubu, koji je režirao Valjevac Petar Stanojlović. Prema rečima Stanojlovića, jednog od najtalentovanijih i najpoznatijih  reditelja RTS-a, Nemanja je fantastično odigrao ulogu. I maksimalno bio posvećen snimanjima na nekoliko terena.

Priča o Ubu, kao „srpskom Holivudu“ počinje tako i pre snimanja serije „Kamiondžije“. Nemanja je, može se reći, uz pomoće Živojina Jovanovića, suvlasnika „Valjevske pivare“ i reditelja Stanojlovića, prvi uveo radnike filmske industrije Srbije na prostor Tamnave.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.