Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

VIŠNJA POČASTVOVANA NA „ADRIJA TURU“

2.939

„ADRIJA TUR“ u Beogradu na „Teniskom centru NOVAK“ je bio veličanstven i jedinstven svetski  događaj. U Srbiji je tako nagovešten spas tenisu, ne samo zahvaljujući Đokovićima, posebno Novaku, već i ljubiteljima belog sporta koji su sva tri dana punili tribine i slali poruke svetu da strahu nema mesta na  sportskim tribinama. Svetski igrači Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov u Beograd su došli iz poštovanja prema Novaku a sa turnira su otišli zadivljeni atmosferom i prijemom koji im je svuda pa i na vrućem terenu priređen. U toj fantastičnoj sportskoj manifestaciji pored dve dame srpskog tenisa Jelene Janković i Olge Danilović koje su igrale u revijalnim mečevima, veoma uvažena je bila i Valjevka Višnja Vuletić, sada Popović, nekada naša najveća teniska nada. Bila je počastvovana od Novaka da bude specijalni gost turnira i da se druži sa vodećim teniserima sveta.

Višnja je bila i na drugi način počastvovana od Novaka. Polaznicima njene škole tenisa „VIŠNJA“ Novak je pred početak „Adrija tura“ priredio neverovatan spektakl. Sa pedesetak dece iz Valjeva kojima je Višnja omogućila dolazak u Beograd, Nole se susreo u VIP zoni, pozdravio ih, slikao se sa njima i delio im autograme. Samo su deca iz Višnjine akademije tenisa imala privilegiju da se susretnu sa prvim teniserom sveta, da gledaju trening Tima i Zvereva.

Zahvaljujući velikom prijateljstvu Novaka i Višnje,  želje i snovi valjevskih mališana, novih nada našeg tenisa, tako su ispunjeneni i oni su osetili deo svetske teniske atmosfere.

LA.R

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.