Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

MINISTAR DONEO LICENCU U DOM ZA STARE „KOLUBARA OMNI PREMIUM“

2.377

Kao što se i očekivalo, vrlo brzo posle podnošenja zahteva, Dom za stare „Kolubara OMNI Premium“ dobio je licencu za rad. Ona nije stigla poštom niti je preuzeta u nadležnom Ministarstvu. Licencu je lično u Valjevo doneo Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije i u prisustvu grqadonačelnika Lazara Gojkovića uručio je direktorki Doma Anki Vesić.

Vlasnik kompanije Ingrap Omni kojoj pripada Dom za stare, Teodosije Krstić koliko god da je srećan što je Valjevu podario još jedan moderan objekat i najstarijim sugrađanima omogućio vrhunske  uslove smeštaja, toliko treba da bude ponosan što je ministar donoseći licencu u Valjevo uvažio i njega i kolektiv, jer su pokazali, da se takve i još bolje investicije, ne moraju graditi godinama, već samo nekoliko meseci.

Ministar Đorđević se uverio da je Dom za stare izgrađen po najsavremenijim standardima i da će moći da primi do 100 korisnika. On je ovu investiciju ocenio veoma značajnom za grad  jer je bio problem sa smeštajem najstarijih građana. Zadovoljan je što će korisnicima biti pružena adekvatna nega, što će moći da se rekreiraju i da prate kulturne sadržaje.  Za njega je važna i činjenica što su otvorene i mogućnosti za rad kvalifikovanih ljudi.

Ministar je želeo da u ustanovi ovakve namene u ovo vreme licencu uruči  bez prisustva medija. Zanimljivo je da događaj nije zabeležila ni gradska televizija koja je u sastavu kompanije Ingrap OMNI, jer je poseta bila iznenadna. Uz svoje  snimke, informaciju je saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja.

LA.R.

 

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.