Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

U OMNI CENTRU KAMP MILICE DABOVIĆ

2.295

Valjevo dobija važan košarkaški kamp. Proslavljena srpska košarkašica Milica Dabović otkrila je da se košarka voli u gradu na Kolubari i da Sportsko rekreativni centar OMNI ima odlične uslove za rad sa decom a raspolaže i hotelom za smeštaj sportista. Velika prednost u odnosu na uslove na Tari odakle se kamp premešta u Valjevo.

U dve smene, od 15. jula do 1.avgusta radiće košarkaški  kamp Milice Dabović u Omni centru. Pored valjevskih devojčica i dečaka svih uzrasta, u kampu će trenirati i zainteresovana deca iz drugih gradova Srbije.

-Oduševljena sam uslovima i sportskim sadržajima u Omni centru. Ovako nešto nisam videla u Srbiji. Potrudiću se da se kamp organizuje na najvišem nivou, uz mogućnost da roditelji borave sa decom u hotelu i prisustvuju njihovim treninzima, kaže Milica Dabović.

-Tokom kampa imaćemo i goste iznenađenja. Sigurno je da nam među prvima stiže Ana Dabović. Hoćemo da kvalitet košarke i sporta u gradu dižemo na viši nivo, da idemo u korak šampionima, da košarkaški kamp postane ponos Valjeva i Ingrap Omnija, naglašava Aleksandar Njegovan, koordinator sportskog programa.

U Omni centru uskoro planiraju nove sportske sadržaje sa našim proslavljenim asovima kako bi deci svih uzrasta približili i druge grane sporta a neke od njih otkrili kao buduće šampione. Valjevu su opet potrebni koraci novih sportskih asova, da proslave grad i Srbiju.

R.L.

 

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.