Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

VALJEVSKA PIVARA RAČUNARIMA NAGRADILA SREDNJOŠKOLCE

2.463

Treći put zaredom Valjevska pivara poklonila je laptop računare  najboljim učenicima valjevskih srednjih škola, po predlogu školskih  rukovodstava. Laptop su dobili: Violeta Ivković, đak generacije Poljoprivredne škole,  Sanja Tešić, jedan od najboljih učenika Ekonomske škole, Milica Gajić,  učenica generacije Tehničke škole, Katarina Simić, đak generacije  Medicinske škole, Milica Višić, učenica drugog razreda Valjevske  gimnazije i Anica Mićić, koja je završila prvi razred Muzičke škole,  odsek flauta.

U ime svih njih, na poklonima se zahvalila Milica Gajić. Srecna je što  su u Valjevskoj pivari prepoznali njihove vrednosti, ocenila da Valjevo  ima dosta dobrih đaka ali da medju njima neko treba da bude i najbolji.

Na prigodnoj svečanosti u Valjevskoj pivari bili su i direktori  srednjih škola. Milan Gajić, direktor Poljoprivredne škole, primetio je  da ovakva priznanja u Valjevu nedostaju, da ona učenicima i školama puno  znače, ne zbog same vrednosti već zbog činjenice da neko iz privrede  prati dostignuća i uspehe škola a posebno đaka.

Direktor Valjevske pivare, Aleksandar Rajevac, istakao je da je  njihovaa namera da dodeljivanjem ovih poklona podstiču takmičarski duh  medju učenicima i tako pomažu postizanje najvrednijih rezultata. On je  naglasio da Valjevska pivara na ovaj način još jednom pokazuje svoju prepoznatljivu društvenu odgovornost, želju da pomogne najboljima i  podstakne rad i znanje.

S.L.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.