Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

DECA VRTIĆA SA HEROJIMA GRADA

2.226

Dirljivi trenutci u valjevskom vrtiću „Zvončić“. Lekarima, medicinskim sestrama, vozačima hitne pomoći, policajcima, vatrogascima, vojnicima, pekarima, kasirkama, novinarima…zahvaljivali su se sa osmehom  mališani. Zato što su za vreme vanrednog stanja svojim radom doprineli sprečavanju širenja korona virusa. Predškolska ustanova „Milica Nožica“ obeležila je tako svoj dan. Prva se setila heroja grada, upriličila svojevrsnu svečanost i pokazala kako se malom pažnjom pokazuju dobra dela.

Ovim lepim  gestom uz prigodnu svečanost i poštovanje epidemiloških mera u dvorištu vrtića, svi su bili i dirnuti i obradovani. Istakao je to i Zlatomir Marković, direktor ustanove rekavši da emotivnijeg trenutka u svom radu nije doživeo. Zahvalio se svim herojima na velikoj podršci i pomoći u nastojanju da vrtići ponovo počnu da rade.

Tokom vanrednog stanja vaspitači su putem interneta realizovali program sa decom i roditeljima. Trenutno u vrtićima je 250-oro dece od 2270 upisanih. Uskoro se očekuje da će predškolska ustanova početi sa uobičajenim radom.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.