Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

PREČISTAČI OTPADNIH VODA U MIONICI I BANJI VRUJCI

1.613

Dva infrastrukturna projekta od izuzetnog značaja, dobijaju Mioničani. Prečistače otpadnih voda ove godine dobiće Mionica i Banja Vrujci. Ove investicije su još jedna potvrda da opština Mionica, predvođena predsednikom Bobanom Jankovićem, ima dobre projekte koje prepoznaje Vlada Srbije i zato opredeljuje značajna sredstva za razvoj mioničkog kraja.

-Ove odlične novosti su potvrda da Republika Srbija radi na poboljšanju kvaliteta života svih građana i dokaz da je Mionica deo plana za stvaranje jake i bogate Srbije. Mioničani su izuzetno  ponosni i zahvalni što su među prvima postali deo velikog investicionog plana „Srbija 2025“ koji je pokrenuo predsednik Aleksandar Vučić. Gradnja prečistača otpadnih voda ima višestruki značaj za sve građane Mionice i oni su naš zalog za budućnost, naglašava Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Zahvaljujući pomoći države Mionica će ove godine rešiti i druge investicije značajne za njene građane a vredne nekoliko stotina miliona dinara. Među njima je i „Kuća Kolubarske bitke“, na stogodišnjicu smrti vojvode Živojina Mišića, najznačajnije ličnosti mioničkog kraja.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.