Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

NASTASIĆ POČASNI GRADJANIN VALJEVA

NASTASIĆ POČASNI GRADJANIN VALJEVA

3.116

Najviše priznanje koje grad može dodeliti pojedincu u znak zahvalnosti  i poštovanja, zvanje počasni gradjanin Valjeva, ove godine pripalo je  Matiji Nastasiću, našem fudbalskom reprezentativcu koji na poziciji  štopera trenutno igra za nemački „Šalke 04“. U njegovom rodnom Valjevu,  svi su ocenili da je priznanje zasluženo i da ide u prave ruke. Valjevci  posebno cene njegove igre u reprezentaciji Srbije i angažovanje prilikom  rekonstrukcije Odeljenja pedijatrije Valjevske bolnice. Donirao je 100000 evra i pomogao da se valjevska deca leče u adekvatnim uslovima.

-Fenomenalan je osećaj. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio  ovako prestižnu nagradu. Siguran sam da je svakom Valjevcu san da jednog  dana dobije nagradu počasnog gradjanina. Ovo je samo podstrek za mene da  u budućnosti napredujem na svim poljima, izjavo je Matija Nastasić,  specijalno za LAgrande, odmah po dalasku sa priprema reprezentacije  Srbije u Valjevo.

Velikog sportistu obradovala je vest iz zavičaja i želeo je da obavezno  prisustvuje dodeli priznanja na Svečanoj akademiji povodom Dana Valjeva.

-Nisam želeo da se taj moj gest o pomoći bolnici iznosi u javnost. Kad je vest ipak objavljena, moram reći da mi je bilo drago kad sam čuo pozitivne komentare iz Valjeva. Iskreno se nadam da sam jednim delom doprineo da deca imaju bolje uslove za oporavak. Siguran sam da će se u budućnosti i ostali koji mogu, angažovati da pomognu svom gradu, jer Valjevo to zaslužuje, misljenja je Nastasić.

Svoje pozitivne emocije posle dodele priznanja preneće i u tabor srpske reprezentacije kojoj  se odmah vraća na pripreme pred Svetsko prvenstvo u fudbalu.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.