Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

TEŠNJARSKE VEČERI BREND ZA PONOS VALJEVACA

2.701

Tešnjarske večeri odavno jesu valjevski brend a sada se slobodno može  reći da su ponos Valjevaca. Očigledno je da se organizatori trude da  svake godine letnji festival ima sadržajne, kvalitetne i što je  najvažnije, veoma posećene programe. Ovog leta pun pogodak je pozornica  za velike koncerte pred Domom kulture. Pokazalo se da je taj prostor  adekvatniji za muzičare ali i publiku. Dovodjenje na festival velikih  zvučnih imena poput Jelene  Rozge i Harisa Džinovića pun je pogodak jer  na koncertima pored Valjevaca svih generacija, uživali su i gosti iz  susednih gradova koji su već postali stalni posetioci Tešnjarskih  večeri.

-Za nas je posebna čast sto naši zemljaci koji žive u inostranstvu svoj  odmor planiraju za vreme Tešnjarskih večeri. Njima prijaju naši programi  i posebna atmosfera u gradu. Tešnjar i pešački kvartovi puni su gradjana  a kafići i restorani potrudili su se da ugode gostima, objašnjava  Veseljko Belušević, predsednik Saveta festivala.

Tešnjarske večeri zaista jesu i treba da budu zajednička priča svih  Valjevaca. Otvarajući festival to je poželeo i najmlađi doktor  medicinskih nauka u Valjevskoj bolnici Dušan Ružičić, kardiolog.

Tešnjarske su brend koji su Valjevci sami izgradili i koji hoće da  neguju. Zato što se o Tešnjarskim prča i sanja u Americi, Evropi,  Australiji… što se na njih uvek rado dolazi u uživa u dobrim  programima.

Kada festival prati lepo vreme kao ovog leta onda je dodatni razlog za  radovanje Tešnjarskim večerima.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.