Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

NEMANJA MATIĆ ZAŠTITNO LICE VALJEVSKOG PIVA

4.099

Ovih dana snimljena su dva spota Valjevske pivare. U njima Nemanja  Matić, privržen srpskoj tradiciji i svom zavičaju, svojim ljudima u  svojoj zemlji, nazdravlja Valjevskim  pivom.

Spotovi su snimani u Ubu, Markovoj Crkvi, Valjevu, Lelicu i na Taorskim  vrelima.

Nemanja je bio strpljiv i discipinovan na snimanjima koja su u dva dana  zahtevala njegovo  angažovanje od jutra do večeri.

-Nekoliko dana zbog povrede sam u svom zavičaju i sa zadovoljstvom sam  prihvatio da budem zaštitno lice Valjevskog piva. Želim da pomognem da  naš lokalni brend što pre postane prepoznatljiv i tražen proizvod na  srpskom tržištu. Posebno mi je stalo do toga zato što je glavni vlasnik  pivare školski drug iz klupe mog oca- kaže Nemanja.

U prvom spotu, na slavskom ručku Nemanja priča:

-Kad srce bira, bira da nikad ne zaboravi odakle dolazi. Bira da se  uvek vraća svojoj tradiciji i svojoj zemlji. Srce bira ono što stvarno vredi: svoje pivo i svoje ljude. I nikada se ne kaje zbog toga. Srce  bira, Valjevsko.

Na Taorskim vrelima, prepoznatljivim valjevskim mestima i kod vodenice  u Markovoj Crkvi, još jednom će objasniti šta i zašto baš to njegovo  srce bira:

-Bira da nikad ne zaboravi odakle dolazi. Bira da se uvek vraća svojoj  tradiciji i svojoj zemlji. Srce bira ono što stvarno vredi: svoje pivo i  svoje ljude. I nikad se ne kaje zbog toga. Srce bira Valjevsko.

Spot su snimali vrhunski profesionalci iz Beograda uz pomoć kolega iz  Valjeva, predvođeni Petrom Stanojlovićem, poznatim rediteljem RTS-a.

Emitovanje spotova očekuje se uskoro.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.