Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

KAMIONDŽIJE NASTANILE UB

1.239

 

Taman je pala i poslednja klapa trećeg nastavka televizijske serije „Kamiondžije“ već ima razmišljanja da bi u Ubu, ako se potvrdi gledanost kao i prethodnih sezona, trebalo snimati i četvrti deo serijala. Jednostavno, Ub prepoznaje važnost serije za svoju promociju a producenti imaju saradnju sa lokalnom samoupravom kao retko gde u Srbiji.

Novih 12 epizoda „Kamiondžija“ emitovaće se od februara na RTS-u. Očekuje se opet dobra gledanost. Deset epizoda snimljeno je na Ubu i u selima Tamnave.

-Avanture Baje i Žiće, u tumačenju Nenada Jezdića i Tihomira Stanića, ostaju okosnica radnje trećeg nastavka serijala. Oni se i dalje bave aktuelnim temama i problemima. Poruka koju šaljemo je pozitivna, na život gledamo s vedrije strane. Serija odiše toplinom i plemenitošću i verom u dobro, poručuje Filip Čolović, reditelj „Kamiondžija“.

Ističe dobru saradnju sa opštinom Ub, svim gradskim institucija i posebno sa amaterskim pozorištem „Raša Plaović“.

-Da bi se ovakav veliki projekat uspešno ostvario potrebna je takva vrsta pomoći. A  imamo je od samog početka. Ub je gostoljubiv grad, koji nam pruža sve uslove, pre svega organizacione. Gostoprimstvo uzvraćamo snimanjem najlepših kadrova grada i raznolike i lepe pejzaže ubskih sela, objašnjava Čolović.

I ova priča potvrđuje da je Ub sve popularnija destinacija za filmsku industriju Srbije.

LA.R.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.