Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

NA „SPREGU“ VIŠE OD DVE STOTINE IZLAGAČA

4.459

Ovogodišnji, 15. po redu, Sajam privrede zapadne Srbije „Spreg“ održaće se u valjevskom „Omni centru“ od 29. do 31. marta. Najveći srpski sajam   regionalnog karaktera okupiće više od 200 izlagača najrazličitijih  delatnosti iz 60 opština i gradova naše zemlje.

Na 5000 kvadratnih metara, u tri hale i na otvorenom izložbenom  prostoru, sajam će posetiocima predstaviti tri programske celine. Na štandovima za poljoprivredu biće programi neophodni za  poljoprivrednu proizvodnju, od traktora, priključnih mašina, razne  opreme do rasadnika, semena i hemijskih sredstava. Hranu i pića  predstaviće 50 nacionalnih i lokalnih proizvodjača koji će posetiocima pripremati „domaće ukuse“. Na industrijskom štandu predstaviće se  metalo-preradjivači, elektroničari, gradjevinari. Na „Spregu“ će učestvovati i organizovane lokalne saouprave sa svojim  privrednicima: Požega, Bogatić, Mionica, Ljig, Osečina, Priboj, Lajkovac  i Leskovac.

Skoro 75 od sto izlagača čine firme koje se bave proizvodnjom. Tokom sajma biće organizovana nagradna igra za posetioce. „Spreg“ će svečano biti otvoren u četvrtak, 29. marta u 11 časova. Prva  dva dana može se posetiti od 10 do 19 ćasova. Poslednjeg dana bice  otvoren od 10 do 16 časova. Ulaz će biti besplatan.

 

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.