Internet novine
Nezavisne Internet novine valjevskog kraja

VERNE BEBE SVOM VALJEVU

3.892

Bile su i ostale,“Neverne bebe“ verne svom Valjevu. Svih 25 godina  postojanja.

Potvrđuje to i poklon koncert u subotu na „Studentu“, koji sa gostima  iznenađenja, treba da bude svojevrstan muzički spektakl. Braća Milan i Vlada Đurđević vernoj valjevskoj publici žele svojevrstan  mali revanš za nesebičnu životnu i mizičku podršku. Valjevci su im pružili dodatnu energiju za veliku muzičku karijeru koja  je stalno u usponu.

Priču su započeli uz obalu Gradca, uz svesrdnu pomoć roditelja Olivere,  profesora muzike, i oca Bude, tvorca besprekornog tona Radio Valjeva.

Nastupali su onda širom Srbije, a potom su osvajali Evropu i svirali  nezaboravne koncerte na velikim svetskim binama. Uvek su se sećali Valjeva, svojih korena, kojima se i na ovaj način  vraćaju, sada, posle 25 godina napornog rada i stečene slave.

-Uzbuđeni smo i spokojni. Ostvarili smo dečačke snove i sad možemo da  uživamo u svemu. „Student“ je kultno mesto za veliki spaktakl. Vraćamo  se korenima odakle smo krenuli. Sviraćemo neograničeno. Hoćemo veče  ljubavi i slobode  za sve Valjevce. Želimo da ostavimo trag za dugo i prijatno sećanje,  poručuje Milan Đurđević.

Koncert „Nevernih beba“ u subotu, 8. septembra, na „Studentu“ počinje u 21 čas.

S.L.

Komentari su zatvoreni, ali trackbacks and pingbacks su dozvoljeni.